Acél Alpin

Tetőmosás, tetőfestés 5 év garanciával
Budapesten és Pest megyében

Költséghatékony és bontásmentes megoldásunkkal a tető ismét esztétikus és újszerű állapotba kerülhet, és a festésnek köszönhetően hosszú évekig ellenállóvá válik az időjárás viszontagságaival szemben!

Aktuális ajánlatunk: Tetőmosás megrendelése esetén az eresztisztítást ajándékba adjuk!

A tetőmosás és tetőfestés ára töredéke a teljes tetőcserének.
Viszont igen tartós, és háztetőd szinte teljesen megújul.

Kérj ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra nyomva az űrlap kitöltésével, vagy hívj minket az űrlap mellett található telefonszámon! 

Miért és milyen esetben érdemes a tetőfestést választanod?

A tetőfestés segítségével a tető ismét újszerű, esztétikus lesz, és ismét ellenállóvá válik az időjárás viszontagságaival szemben!

Sajnos a cserepek idővel nemcsak koszolódnak, de mohásodnak is, ami hosszú távon igen nagy kárt tehet otthonunk falaiban. 

Háztetőnk megújulása könnyedén biztosítható bontás és tetőcsere nélkül a tetőfestés segítségével.

A tetőfestés költsége töredéke egy tetőcserének, ráadásul nem jár sok törmelékkel, és sitt hiányában kis ökológiai lábnyomot hagy maga után.

Kiváló választás azok számára, akik ragaszkodnak régi, ám biztonságos állapotban lévő cserepeikhez, azonban örömmel gondoskodnának látványos, gyors, és pénztárcakímélő megoldással háztetőjük szépségéről. 

Tetőfestés

Kérj ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra nyomva!

Miért érdemes ránk bíznod a tetőfestést?

Kun Tamás vagyok, ipari alpinista, az Acél Alpin Kft. alapítója, tulajdonosa.

Cégünk ipari alpintechnikát igénylő munkálatokkal, valamint tetőmosás, tetőfestés, homlokzattisztítás és festés, illetve impregnálással foglalkozik.

Összeszokott, profi szakemberekből álló csapattal dolgozunk, ezért is tudjuk folyamatosan a legmagasabb minőségben elvégezni a ránk bízott feladatokat.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk a lehető legmagasabb elvárásoknak mind a szaktudás, mind pedig a határidők tekintetében.

Profi ipari gépekkel rendelkezünk, és ügyelünk rá, hogy biztosított legyen minden szükséges felszerelés a munkánk során.

A magas minőség mellett az ügyfélközpontúság is fontos számunkra, tudjuk nagyon jól, hogy a magas minőség mellett ez is kulcsfontosságú az ügyfeleinknek.

Budapesten és Pest megyében várjuk leendő ügyfeleink megkeresését.

 

Tomi_acelalpin-1

Kun Tamás
cégvezető Acél Alpin Kft., ipari alpinista

Kérj ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra nyomva!

Korábbi munkáinkból

Kérj ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra nyomva!

Rólunk mondták

Magasban munkát végezni mindig sok veszéllyel jár. Az Acél Alpin Kft. csapata nem csak a munkájára, de a maguk és a körülöttük dolgozók védelmére és biztonságára is sok figyelmet fordít annak érdekében, hogy se személyi sérülés, se anyagi kár ne keletkezzen.
Kovács Gergő
Pontos, megbízható, vidám csapat, jó szakemberek több szakmában. A vállalásaikat a megbeszélt időpontban, a határidőt betartva teljesítik az árajánlatnak megfelelően, nincsenek utólag felmerülő plusz költségek.
Kovács Attila

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot az űrlap kitöltésével, vagy hívj az alábbi telefonszámon munkanapokon 8-18 óra között.

Az űrlap kitöltése 1 percet vesz igénybe, és teljesen kötelezettségmentes!

Minden ajánlatkérésre egy munkanapon belül reagálunk.

Telefonszám: 06204777686

Szolgáltatási körzetünk: Budapest és Pest megye

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

A gombra kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatót. Kitöltés után nyomjon az alábbi gombra, és várjon addig, amíg a "sikeres ajánlatkérés" üzenet megjelenik.

Acél Alpin Kft.

Telefonszám: 06204777686

© Copyright 2023 – acelalpin.hu – Minden jog fenntartva