ALPINTECHNIKA

Ki is az az ipari alpinista és mikor lehet rá szükségünk?

Az ipari alpinista olyan szakember, aki kiválóan ért a kötéltechnikához, ezáltal biztonságosan dolgozik magasban, mélyben, le és bezuhanás veszélyes környezetben, akár ipari, akár lakossági környezetben is.

Az ipari alpinista munkájának köszönhetően az olyan tevékenységek, mint a tetőmosás, és tetőfestés, homlokzattisztítás és festés, illetve az ehhez kapcsolódó munkálatok megoldhatók anélkül, hogy fel kellene állványozni az épületeket, mégis biztonsággal elvégezhetőek. 

Így egyrészt jelentős összeget spórolhatsz meg, valamint biztos lehetsz abban is, hogy az ipari alpinisták felkészültsége és felszerelése megállja a helyét a veszélyes, rendhagyó terepen is.

Milyen felszereléssel dolgozunk?

Az ipari alpinista felszerelését Magyarországon jogszabály is meghatározza, amit az ipari alpintechnikai biztonsági szabályzatban találunk.

Sok esetben nehezen hozzáférhető helyeken, le és bezuhanás veszélyes környezetben dolgozunk, minimum 2 fővel, így minden esetben az irányadó munkavédelmi szabályok betartásával történik a munkavégzés.

A szükséges alpintechnikai felszerelések mennyiségét, kötelek számát és hosszát az adott munka határozza meg, munkavégzésünkhöz szükséges egyik legfontosabb dolog, a megfelelő kikötési pontok megléte, melyek a helyszíni szemle alkalmával felmérésre kerülnek.

Milyen alpintechnikai munkákat vállalunk?

Ipari alpintechnika

ÍGY DOLGOZUNK

ÍGY DOLGOZUNK

Alpintechnika árak

Nincs két egyforma munka, így minden alpintechnikai szolgáltatást igénylő munkavégzés esetén egyedi árajánlatot adunk. 

Árat befolyásoló tényezők

- kikötési pontok száma, terhelhetősége ( ha nincs ki kell építeni)
- szükséges felszerelések ( magasság, kötéleke hossza és száma, szükséges egyéb eszközök, gépek)
- területfoglalás (parkoló autók)