ALPINTECHNIKA

Ki is az az ipari alpinista, mi az alpintechnika és mikor lehet rá szükségünk?

Az ipari alpinista olyan szakember, aki kiválóan ért a kötéltechnikához, ezáltal biztonságosan dolgozik magasban, mélyben, le és bezuhanás veszélyes környezetben, akár ipari, akár lakossági környezetben is.

Az ipari alpinista munkájának köszönhetően az olyan tevékenységek, mint a tetőmosás, és tetőfestés, homlokzattisztítás és festés, illetve az ehhez kapcsolódó munkálatok megoldhatók anélkül, hogy fel kellene állványozni az épületeket, mégis biztonsággal elvégezhetőek. 

Így egyrészt jelentős összeget spórolhatsz meg, valamint biztos lehetsz abban is, hogy az ipari alpinisták felkészültsége és felszerelése megállja a helyét a veszélyes, rendhagyó terepen is.

Milyen alpintechnikai felszereléssel dolgozunk?

Az ipari alpinista felszerelését Magyarországon jogszabály is meghatározza, amit az ipari alpintechnikai biztonsági szabályzatban találunk.

Sok esetben nehezen hozzáférhető helyeken, le és bezuhanás veszélyes környezetben dolgozunk, minimum 2 fővel, így minden esetben az irányadó munkavédelmi szabályok betartásával történik a munkavégzés.

A szükséges alpintechnikai felszerelések mennyiségét, kötelek számát és hosszát az adott munka határozza meg, munkavégzésünkhöz szükséges egyik legfontosabb dolog, a megfelelő kikötési pontok megléte, melyek a helyszíni szemle alkalmával felmérésre kerülnek.

Milyen alpintechnikai munkákat vállalunk?

Ipari alpintechnika

ÍGY DOLGOZUNK

ÍGY DOLGOZUNK

Alpintechnika árak

Nincs két egyforma munka, így minden alpintechnikai szolgáltatást igénylő munkavégzés esetén egyedi árajánlatot adunk. 

Árat befolyásoló tényezők

- kikötési pontok száma, terhelhetősége ( ha nincs ki kell építeni)
- szükséges felszerelések ( magasság, kötéleke hossza és száma, szükséges egyéb eszközök, gépek)
- területfoglalás (parkoló autók)

6 pontos garancia
Árgarancia

A munkadíj annyi, mint amit előre megbeszélünk.

Határidőgarancia

A munkát minden esetben határidőre elvégezzük, amennyiben az időjárási körülmények megengedik.

Károkozási garancia

Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a kár megelőzésére, azonban amennyiben ingatlanodban vagy ingóságodban bármilyen kár keletkezik, azt maradéktalanul megtérítjük. Cégünk felelősségbiztosítással rendelkező, magyar tulajdonban lévő cég.

Minőségi garancia

A munkafolyamatok során használt termékek a legmagasabb minőségű professzionális termékek, nem tartalmaznak hibás elemet vagy bármilyen nemű hiányosságot.

Megbízhatósági garancia

Az időd számunkra szent, a megbeszélt időpontban munkatársunk akkor is felkeres  a helyszínen, amennyiben az időjárási körülmények a munkát nem teszik lehetővé. Itt új időpont egyeztetésre kerül.

Elégedettségi garancia

Az általunk végzett alpintechnikai szolgáltatásokra teljes körű elégedettségi garanciát vállalunk. A Te elégedettséged a mi célunk.

Kérd árajánlatunkat

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ajánlatot kérek mint*
Cím*
Épület jellege*
Felmérés
Dobd a fájlt ide, vagy
Engedélyezett fájl típusok: jpg, png., Max. file size: 2 MB, Max. files: 5.
  LEGFRISSEBB A BLOGBAN
  Alpintechnika

  Homlokzatok átvizsgálása, veszélytelenítése

  Miért van rá szükség? Az időjárás viszontagságainak (csapadék, szél, UV, hőmérséklet ingadozás) kitett homlokzatok az idő előrehaladtával elöregednek. Az öregedés hatására a vakolat megreped, meglazul, feltáskásodik, mely sok esetben nem

  Elolvasom »
  Tetőfestés

  A tetőtisztításról, tetőmosásról néhány szóban

  Miért fontos a tetők tisztítása, mosása? A tetők időszakos karbantartását 5-10 évente célszerű elvégezni, hogy megelőzzük nagyobb kárt okozó problémák felmerülését. Ilyenkor javasoljuk tetőtisztítás, tetőmosás elvégzését, ráadásul egy megtisztított tetőhéjazat

  Elolvasom »