Tetőcsere?

Időtálló megoldás magas színvonalú technológiával

Tetőfestés és Mosás

A tetőfestés és tetőmosás gyakran olcsóbb és gyorsabb megoldás, mint a teljes tetőcsere. Amellett, hogy igen tartós, háztetőd szinte teljesen megújul.

Tetőfestés
Tetőfestés

A cserepek idővel nemcsak koszolódnak, de sajnos mohásodnak is, ami hosszú távon igen nagy kárt tehet otthonunk falaiban. Háztetőnk megújulása könnyedén biztosítható bontás és tetőcsere nélkül, ehhez kiváló megoldás a tetőfestés.

A tetőfestés nem jár sok törmelékkel, és sitt hiányában kis ökológiai lábnyomot hagy maga után.

Kiváló választás azok számára, akik ragaszkodnak régi, ám biztonságos állapotban lévő cserepeikhez, azonban örömmel gondoskodnának látványos, gyors, és pénztárcakímélő megoldással háztetőjük szépségéről.

Előnyei:

ELÉRHETŐ SZÍNEK

ÍGY DOLGOZUNK

Tetőmosás

A tetőmosás sok esetben megóv bennünket attól, hogy koszos, rossz állapotú, esztétikailag kifogásolható háztetőnket le kelljen bontani, és újra cserélni. Az évek során a tetőre telepedett szennyeződések károsíthatják a tető szerkezetét, ezért szükség lehet a tető külső felületének tisztítására.

Ügyfeleink számára nyilvánvalóan a tetőmosás a legkedvezőbb megoldás, tetőcsere és bontás nélkül.

A cserép felületén megtelepedő szennyeződések kikezdik, marják a cserép felületét, a mohásodás és algásodás a hosszú évek alatt szintén sok problémát okozhat. A nedvességnek köszönhetően meggyengülhet, károsodhat a tető szerkezete.

Előnyei:

Tetőtisztítás

ÍGY DOLGOZUNK

Impregnálás

Az impregnálás a tartósság növelésének céljából fontos, ám használat előtt érdemes tudni, hogy az impregnálószereket a szennyeződésektől, portól és sóktól mentes felületeken lehet alkalmazni. A megfelelő eredmény elérése érdekében a felületnek teljesen száraznak, tisztának és nedvszívónak kell lennie.

Az impregnálást – ahogyan a tetőmosást és a tetőfestést is – ipari alpinista szakemberre célszerű bízni, hiszen a munka veszéllyel járhat, az állványozás költséges megoldás, a kötelek használata pedig kiváló kötéltechnikai ismereteket követel meg.

teteő impregnálás

Hogyan dolgozunk?

Felmérés
  • A tető felmérése minden esetben személyesen történik, mert meg kell győződnünk róla, hogy a tetőre a munkálatok során biztonságosan rá lehet állni.

Egyeztetés
  • Az egyeztetés alkalmával beszélünk a felmerülő igényekről és költségekről, valamint törekszünk arra, hogy megbízónk minden kérdésére választ kapjon.

Kivitelezés
  • Kivitelezés során szakértelmünknek, és ipari gépparkunknak köszönhetően a tető új külsőt kap, így időtálló, biztonságosabb és esztétikusabb is lesz.

Átadás
  • Az átadás akkor történik, amikor a megrendelt munkát maximálisan elvégeztük, kiváló minőségben, előzetesen egyeztetett határidőre.  

6 pontos garancia
Árgarancia

A munkadíj annyi, mint amit előre megbeszélünk.

Határidőgarancia

A munkát minden esetben határidőre elvégezzük, amennyiben az időjárási körülmények megengedik.

Károkozási garancia

Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a kár megelőzésére, azonban amennyiben ingatlanodban vagy ingóságodban bármilyen kár keletkezik, azt maradéktalanul megtérítjük. Cégünk felelősségbiztosítással rendelkező, magyar tulajdonban lévő cég.

Minőségi garancia

A munkafolyamatok során használt termékek a legmagasabb minőségű professzionális termékek, nem tartalmaznak hibás elemet vagy bármilyen nemű hiányosságot.

Megbízhatósági garancia

Az időd számunkra szent, a megbeszélt időpontban munkatársunk akkor is felkeres  a helyszínen, amennyiben az időjárási körülmények a munkát nem teszik lehetővé. Itt új időpont egyeztetésre kerül.

Elégedettségi garancia

Az általunk végzett alpintechnikai szolgáltatásokra teljes körű elégedettségi garanciát vállalunk. A Te elégedettséged a mi célunk.

Kérd árajánlatunkat

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ajánlatot kérek mint*
Cím*
Épület jellege*
Felmérés
Dobd a fájlt ide, vagy
Engedélyezett fájl típusok: jpg, png., Max. file size: 2 MB, Max. files: 5.